5 Temmuz 2014 Cumartesi

Gazi Üniversitesi Polatlı Fen Edebiyat Fakültesi Hakkında Bilgi - 2014 Yılı (GÜNCEL)

Değerli arkadaşlar öncelikle merhaba herkese. Sizlere fakülte hakkında bilgi vereceğim. Lütfen tüm yazıyı okumadan aynı soruları sormayalım.Öncelikle Fakültemizin resmi sitesi: http://polatlifef.gazi.edu.tr/ 'dur. Gerekli duyuruları ve bilgileri buradan edinebilirsiniz. Fakültemizde 45 kadrolu hocamız vardır. Ve sürekli bu sayı artmaktadır. Aynı zamanda Alan dersleri dışındaki derslere merkezden hoca gelmektedir. Fakültemiz bildiğiniz üzere 6 bölümden oluşmaktadır. Mayıs ayı itibariyle 685 kayıtlı öğrenci arkadaşımız vardır. Fakültemiz de kurulmuş olan Edebiyat ve Sinema Topluluğu'nun yanında fakültemiz öğrencileri merkezde bulunan Akıl ve Yürütme Topluluğu, Satranç Topluluğu, Yardım gönüllüleri topluluğu gibi topluluklara yönetici kadrosun dadırlar. Fakültemizde Öğrenci Konseyi Temsilciliği Mayıs 2012'de sandık seçimi ile bölüm temsilcileri seçilmiştir. 6 bölüm temsilcisinden Matematik bölümü temsilcisi Bedri Sinan Taşpınar( BEN) seçildim. Fakültemiz öğrenci temsilciliği bu zamana kadar birçok projede yer almış olup, Gazi Üniversitesindeki bütün fakülteler arasında en çok etkinlik düzenleyen, ev sahipliği yapmaktadır. Kısacası internet de okuduğunuz o hiçbir sosyal faaliyet yok diye geçen fakülte ve topluluklar çok gelişmiş olup ayda en az 2 etkinlik yer almaktadır. Öğrenci temsilciliği Polatlı'da yaptığı sosyal yardımlaşma projeleri ile sesini hem yerel hemde ulusal basında duyurmuştur.
Fakültemiz hakkında fiziksel anlamda bilgi vermek gerekirse, 2 Masa tenisi masası, voleybol-basketbol sahasına sahiptir. Geniş bir yeşil bahçeye sahiptir. Fakülte içersinde ve bahçesinde sınırsız internet mevcut olup, kütüphane de 5 adet bilgisayar ile hizmet vermektedir. 90 kişilik konferans salonu ve birçok laboratuvar bulunmaktadır. Fakültemizde aynı zamanda 11:30 -13:30 arası 1 TL ücretle yemek çıkmaktadır.

Fakültemiz Ankara'nın 70 Km dışındadır. Ankara'da Aştiden Baysal, Kazımkarabekirden Üçyıldız firmasıyla araçları gidip gelmektedir. Birkaç aya kadar EGO'nunda gelmesi beklenmektedir. Üç Yıldız 8 TL, Baysal 9 TL ücret almaktadır.
 Fakültemiz KYK'a ait devlet yurduna sadece 200 mt uzaklıktadır. Yurt konusuna değinmişken kesinlikle size devlet yurduna tavsiye ederim. Çünkü Polatlı KYK Türkiye standartlarındaki devlet yurtlarından çok çok üstündedir. (Odalar 2 ve 4 kişiliktir. Ve kişiye özel baza, komidin, çalışma masası ve dolabı bulunmaktadır.)

Yurt ve Okul fotoğraflarını Blog içersinde bulabilirsiniz. Sorularınızı bu konuya yorum oalrak yapabilir veya facebook üzerinden sorabilirsiniz...

https://www.facebook.com/gazipolatlifef

Gazi Üniversitesi Polatlı Fen Edebiyat Fakültesi Öğrenci Temsilcisi
Bedri Sinan TAŞPINAR

1 yorum:

  1. ben gazi polatli edb yazicamda ankaranin disinda dediniz 70 km. Carsi falan varmi fakultenin civarinda

    YanıtlaSil