17 Temmuz 2013 Çarşamba

Gazi Üniversitesi Polatlı Fen-Edebiyat Fakültesi Öğrenci Temsilcisi Belediye Başkanı ile bir araya geldi...

Gazi Üniversitesi Polatlı Fen-Edebiyat Fakültesi Öğrenci Temsilcisi Bedri Sinan Taşpınar Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik dün bir araya geldi.
Gazi Üniversitesi Polatlı Fen-Edebiyat Fakültesi Öğrenci Temsilcisi Bedri Sinan Taşpınar öğrencileri istek,şikayet ve taktirlerini iletmek üzere daha önce Belediye Başkan'ından randevu talep etmek istediğini ifade etmişti. Ve düne randevu veren Belediye Başkanı Öğrenci Temsilcisini dinledi.
Ulaşım sorununu birlikte çözelim!
Taşpınar: '' Öğrencilerin en büyük sorunu ulaşım. Gelecek sene için burayı tercih edicek öğrencilerin bile ilk sorusu Ankara'ya ulaşım nasıl yapılıyor? oluyor. Bizler de cevap verdiğimizde öğrenci açısında yüksek bir mebla olduğunu söylüyorlar. Bu sorunun en kısa sürede çözülmesini hatta hem üniversite yetkilileri hem belediye yetkilileri hemde özel şirketler aynı masaya oturup bir anlaşma yapmalarını istiyoruz. Bize % 20-30 luk bile indirim yapsalar yeter'' diye ifade etti. Belediye Başkanı Yakup Çelik ise bu konu ile ilgileneceğini ama kesin bir şey söyleyemeyeceğini söyledi.
KYK'nın Yanına Sportif Alan!
KYK'nın yanına sportif alan istediklerini beli de projeleri geçti. Biz üzerimize düşen görevi yaptık, gerisi onların yapması gerekiyor. '' dedi.
Başkan'dan Kültürel Etkinliklere Tam Destek!
Taşpınar: '' Polatlı'da öğrencilerin en büyük eksikliği sosyal ve kültürel etkinlikler. Bir yazar bir akademisyen getirmek istiyoruz fakat okulumuzunda tam olarak bütçesi olmadığı için yapamıyoruz. Ve bu konu da sizden destek istiyoruz '' diyince Başkan'ın yüzü güldü ve '' İşte bende öğrencilerden beklentim de bu! Siz yeter ki bizden kültürel alanda destek isteyin. Geçtiğimiz günlerde Yazarlar derneğini'de açtık. Ordan da destek alırız. Siz yeter ki programı ayarlayın biz bütün ulaşım masraflarını karşılarız '' dedi. Bu konuda çok mutlu olduğunu ileten Taşpınar Başkan'a teşekkürlerini sundu.

Bedri Sinan Taşpınar - Polatlı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder