28 Haziran 2014 Cumartesi

Gazi Üniversitesi ilk mezunlarını veriyor

 2010 yılında eğitim öğretime açılan Gazi Üniversitesi (GÜ) Polatlı Fen Edebiyat Fakültesi  bu yıl ilk mezunlarını verecek.
Gazi Üniversitesi  ilk mezunlarını veriyor
Dönemin  dönemin Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek’in , Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu’nuun ve  G.Ü Rektörü Prof. Dr. Rıza Ayhan’ın katılımlarını ile 30 Eylül 2010 tarihinde eğitim öğretime açılan Gazi Üniversitesi Polatlı  Fen Edebiyat Fakültesi aradan geçen 4 yılın ardından bu yılilk defa mezuniyet heyecanı yaşayacak. Üniversite bünyesinde bulunan yaklaşık 200 öğrenci mezun olmanın gururunu tadacak. Okul öğrencileri tarafından mezuniyet içinPolatlı’da konserli bir etkinlik planlanıyor.
MEZUNİYET TÖRENİ İÇİN MADDİ SIKINTILAR YAŞANIYOR  
Üniversite’nin öğrenci temsilcisi Bedri Sinan Taşpınar etkinliğin gerçekleşmesi için çeşitli çalışmaların başlatıldığını bildirdi. İlk mezunları vermesi açısından Polatlı için büyük bir önem taşıdığını anlatan Bedri Sinan Taşpınar “Mezuniyet programının Polatlı’da gerçekleşmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Maddi açıdan problemlerimiz var. Bu hususta Polatlı’nın önde gelen isimlerinden bize destek çıkmalarını bekliyoruz. “dedi.
DUYARLI VATANDAŞLARIN BİZE SAHİP ÇIKMASINI İSTİYORUZ
Mezuniyet programı için ünlü bir sanatçının katılımı ile konserli bir etkinlik düşündüklerini anlatan Bedri Sinan Taşpınar“Mezuniyet sevincimizi Polatlı halkı ile paylaşmak istiyoruz. Düzenleyeceğimiz konserde hem mezuniyet heyecanı yaşamak hemde vatandaşların doyasıya eğlenmesini istiyoruz. Kısacası mezuniyetimizin Polatlılı vatandaşların katılımı ile şölen havasında gerçekleşmesini istiyoruz. Bu yüzden de duyarlılığa davet edip bize sahip çıkmalarını istiyoruz.”dedi.
Kaynak: http://www.polatliayrinti.com/gazi-universitesi-ilk-mezunlarini-veriyor.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder