28 Haziran 2014 Cumartesi

Gazililer Liderlik eğitimi aldı

Gazi Üniversitesi Polatlı Fen Edebiyat Fakültesi öğrencileri   Tarihte Liderlik ve Liderlik Araştırma Topluluğunun düzenlemiş olduğu eğitim seminerine katıldı.
Gazililer Liderlik eğitimi aldı
reklam
 Gazi Üniversitesi öğrencileri liderlik eğitimi aldı
Gazi Üniversitesi Polatlı Fen Edebiyat Fakültesi öğrencileri Tarihte Liderlik ve Liderlik Araştırma Topluluğunun düzenlemiş olduğu eğitim seminerine katıldı.
4 gün süren eğitime Polatlı’dan 55, toplamda 500 öğrenci katıldı.  Polatlılı öğrencilerin Ankara’da düzenlenen seminere  katılımı için Polatlı Belediyesi ücretsiz  otobüs tahsis etti.
Eğitim programında “21. Yüzyılda Liderlik Beceri ve Donanımları” “Türklerde Liderlik Anlayışının Tarihi Temelleri”  “Etkili İletişim ve Beden Dili”  “Tarihte Liderlik ve Hitabet” konuları görevinde uzman kişilerce öğrencilere anlatıldı.  Seminer sonunda tüm katılımcılara sertifikaları verildi.
Polatlı Fen Edebiyat Fakültesi Öğrenci Temsilcisi Bedri Sinan Taşpınar  seminere katılım için ulaşım sıkıntısını çözen Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’ya teşekkür etti.
BU TÜR SEMİLERLERİ POLATLI’DA  DÜZENLEMEK İSTİYORUZ
Aldıkları sertfikaların uluslar arası geçerliliğe dikkat çekenBedri Sinan Taşpınar ” Aldığımız sertifika uluslar arası geçerli olması çok önemli. Özellikle özel sektörde işe girerken işimize yarayacak bu sertifikalı eğitime Polatlı’dan 200 öğrenci başvurdu, fakat sınırlı kontenjan olduğu için 55 arkadaşımızı götürebildik. Ankara’ya ulaşım konusunda da yardımcı olan Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’ya bütün öğrenci arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunarım. İlerleyen zamanlarda Polatlı Belediyesi ile bu tarz seminer düzenlemeyi planlıyoruz”dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder